Najlepsza restauracja w Brzozowie ul. 3-go Maja 70 tel. +48 (13) 43 401 66
serwowana na pesto z pietruszki
z buraczkiem, jabłkiem oraz paluszkowym czipsem z proziaka
z cebulką, ogórkiem konserwowym oraz pieczarką marynowaną
z cebulką, kaparami, suszonymi pomidorami oraz parmezanem
tak jak lubisz
podana na grzankach z kurkami i camembertem z żurawiną
z miodem w cieście Filo, podany na rukoli z pomidorkami i winegretem orzechowym
podane z kwaśną śmietaną i wędzonym łososiem
kompozycja sałat z ogórkiem, oliwkami, pomidorem, papryką z serem feta oraz sosem winegret ziołowym
kompozycja sałat z jajkiem, tuńczykiem, ogórkiem, oliwką oraz serem feta
kapusta pekińska, kurczak, ananas, kukurydza, sos jogurtowy lub czosnkowy
sałata lodowa, kurczak, cebula czerwona, fasola czerwona, papryka czerwona, kukurydza, pomidorki cherry
bukiet sałat z kurczakiem, pomidorem, papryczkami jalapeno, opruszone parmezanem
z drobiu zagrodowego z nutką lubczyku i makaronem
pod chrzanową chmurką
na różne sposoby
podana z czipsem z pizzy
marynowana w miodzie z musem z marchewki, rizotto z warzywami i sosem z suszonych pomidorów
nadziewana serem pleśniowym oraz suszonymi pomidorami z torcikiem ziemniaczanym, sosem śmietanowym i brokułem
ze szpinakiem i ricottą w sosie kaparowo - szpinakowym z torcikiem ziemniaczanym i brokułem
z musem marchwiowym, mlekiem kokosowym, imbirem z konfiturą z jabłek oraz buraczkami ziemniaki opiekane
z gulaszem wieprzowym
podawany z ziemniakami pieczonymi oraz kapustą zasmażaną
stek pod pierzynką szynki, pieczarek, jajka sadzonego oraz żółtego sera podany z ziemniakami z wody oraz marchewką na ciepło
w otoczce mchu pietruszkowego na ziemniaczanym purre z marchewką i sosem z czarnej porzeczki
z bukietem warzyw w sosie pieczeniowym z kluską śląską
podawany z sosem z zielonego pieprzu i szalotek z fasolką szparagową oraz opiekanymi ziemniakami
w warzywach z pieca
podawany z szaszłykiem warzywnym oraz ziemniaczkami opiekanymi
podawana z proziakiem
w pistacjach na pure pietruszkowym z karmelizowanymi buraczkami
z sosem brzoskwiniowym i sorbetem malinowym
z galaretką śliwkową i musem malinowym
z owocami
na ciepło z lodami
na ciepło z cukrem pudrem
z ketchupem
z literkami
z jabłkami i brzoskwinią lub serem
z sosem pomidorowym
panierowane kawałki z frytkami oraz marchewką i ananasem
ruskie z masłem
z kapustą i serem
z mięsem
brokułowe z serem
ze szpinakiem